Equilin, essential horse supplements

Klik hier om te bestellen.

Via Three Steps kunnen goede Equilin vitamines aangeschaft worden.

Onderweg komt Three Steps mobiele paardenweegschaal veel tevreden Equilin-klanten tegen en het is aan de paarden die Equilin krijgen te zien: ze zien er goed uit en presteren prima!

Equilin ontwikkelt supplementen die er werkelijk toe doen, om paarden en pony’s te helpen beter te voldoen aan de verwachtingen die wij van ze hebben. Zo verkoopt Equilin de volgende producten:

Speciaal voor paarden die niet veel beweging krijgen en voornamelijk ruwvoer eten is EquilinBALANCER ontwikkeld. Indien paarden meer arbeid verrichten is EquilinBASIC of EquilinIMMUNO een goede aanvulling voor de extra inspanning. Overig krachtvoer kan dan geminimaliseerd worden en alleen ter aanvulling van de energiebehoefte gevoerd worden.

De EquilinBALANCER, EquilinBASIC EN EquilinIMMUNO zijn in Nederland product van het jaar geweest (winnaar categorie supplementen)!

EquilinGLUCO ondersteunt paarden met gewrichtsproblemen en draagt bij aan een soepeler bewegingsapparaat.

25% van de gezonde paardenpopulatie heeft een aangetoond tekort aan magnesium. Het  zit vaak onvoldoende in het normale rantsoen of wordt beperkt opgenomen. Magnesium ontspant de spieren, optimaliseert het zenuwstelsel en ondersteunt veel andere lichaamsfuncties. Paarden met magnesium tekort zijn vaak nerveus. Bij een flink tekort zal doorgaans binnen een week na het geven van EquilinMAGNESIUM al effect in het gedrag te zien zijn!

En dan is er nog EquilinRECOVER: dit optimaliseert de vochtbalans, ondersteunt de weerstand, bespoedigt het herstel en kalmeert de maag.

Klik hier om te bestellen.